D1 tentokrát nebyla noční můra a tak se v Žěbětíně stihlo před výkopem i jedno na rychlost. 
Hrálo se od 17h., ale horko byla jak v poledne. I tak se hrál fotbal celkem v dobrém tempu. Real šel zásluhou Jakuba Štáfka rychle do vedení a vytvářel si i další šance. Aby nás trochu přibrzdili, byly nařízeny dvě přísné penalty. :-) V poločase na světelné tabuli svítil stav 4:4. 
Švanci si uvědomil, že to nebude snadné utkání a začal taky trochu hrát. Do té doby spíše kecal do mikrofonu. :-)
Jenže Real je zkušené mužstvo a vědom si síly soupeře, postavil taktiku na pevné obraně a smrtící brejky. I pevná obrana je potřeba občas podržet dobrým zákrokem brankáře a to se také povedlo. 
I když se při zápasech Realu nikdy nejedná hlavně o číslice na tabuli ale na šeku, tak je lepší vyhrát, 9:6 než prohrát. Zvlášť, když jedete domu po rozmlácené D1 a v pěti v autě. Tak nějak ta cesta líp utekla. :-)
Po utkání byl připraven další program, jako dražba, tombola a koncert Těžkýho Pokondra. To už ale náš tým byl na cestě domů. Takže nemůžu popsat co všechno bylo ještě na této povedené akci k vidění a slyšení.
Podle ohlasů diváků a Švanciho se dá předpokládat, že se tato akce bude opakovat i za rok. Odveta musí být! Budeme se těšit.

Za Real nastoupil: PAVEL MEZLÍK, ZDENĚK CIHLÁŘ, PAVEL NEČAS, JOSEF PEJCHAL, DOMINIK HAŠEK, RADEK SŇOZÍK, LADISLAV HAMPL, JAN ŠMÍD, JURAJ ŠIMURKA, VOJTĚCH NOUZÁK, BOB ELŠÍK, JAKUB ŠTÁFEK, JAKUB ŠTEFEK, JARMIL ŠKVRNA, DAVID KOZOHORSKÝ a SAŠA SMITA. 
Góly Realu: 3 Mezlík, 2 Kozohorský, 2 Hampl, 2 Štáfek.